<--coockie-->

OM SOLNESET GÅRD

No items found.

SOLNESET GÅRD

Solneset Gård finner du på Unneland i Arna, ca. 25 minutter biltur øst for Bergen Sentrum.  Gården ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av Gullfjellet, og grenser mot Nesvika Naturreservat som er en del av Haukelandsvannet. Her er det registrert over 100 forskjellige fuglearter, og fisk som ørret, gjedde og laks.

Vår målsetting er å ta vare på miljøet og kulturlandskapet, samtidig som det skapes positiv aktivitet, næring og arbeidsplasser. Vi er en godkjent Inn På Tunet gård, der vi driver med arbeidstrening av personer som trenger litt ekstra tid, og alternativ læringsarena for skoleelever. Av dyr har vi sauer, hester, høns og hund.

Vi er eneste jordbærprodusenten i Bergen. Her kan du få dagsferske jordbær i sommersesongen. Vi var også den første gården i Bergen som startet opp med andelslandbruk.

Vi har også et smed og sveiseverksted der vi tar imot små og store oppdrag for kunder. Via Solneset Mekaniske AS leverer og monterer vi rekkverk i stål og glass, ståltrapper, vinterhager, glasstak og glassvegger. Denne delen av virksomheten har flyttet til Storaneset 46 på Garnes.

No items found.

Om Solneset gård - bilder

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

What can we do for you?

Get in touch and we will get back to you :)

Contact information:

Solneset gård

Unnelandsvegen 320
5268 Haukeland
Telefon: + 47 90708705
E-post: post@solnesetgard.no
Tusen takk, din beskjed er nå sendt, og vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag!
Huff da! Noe gikk galt. Refresh siden og forsøk igjen.