<--coockie-->

BEITEPUSSING

Beitepusser – mekanisk fjerning av gammelt gress, kratt, mose og ugress.

BEITEPUSSING

Vi rydder gamle gjengodde beiter og innmark med allsidig traktormontert maskin fra Kuhn med 210 meter arbeidsbredde. Hydraulisk sideforskyvning til høyre, hammerkniver og dybderull bak.

Vi har også to-hjuls beitepusser for vanskelig terreng.  Den takler gress i opptil 1,5 meter høyde i tillegg til tistler og små bringebærkratt. Maskinen er en “grov-bio” maskin. Dette vil si at gresset som klippes ned blir finhakket før det når bakken. Dette gjør at man slipper manuelt etterarbeid som hvis man klipper med en slåmaskin.

Beitepussing gir liv i gammelt beite og bringer den fine kulturmarken tilbake.  Lyssiv og knappsiv spreier seg over hele vestlandet. Beitepussing fulgt opp med plantevernmidler som MCPA gir ett godt resultat.  Gjerne i kombinasjon med kalking, gjødsling og beitedyr.

Til sprøyting av plantevernmidler har vi traktorsprøyte med 50 meter slange og 8 meter bom, samt ryggspøyte.

For mer informasjon se artikkel fra Norsk Landbruksrådgivning om tiltak mot lyssiv og knappsiv https://rogaland.nlr.no/fagartikler/15056/

SMAKSBOMBER –
NORSKE DAGSFERSKE JORDBÆR I SÆRKLASSE!

Solneset Gård er den eneste jordbærprodusenten i Bergen.  Jordbær er ferskvare - kom å få jordbær rett fra jordbæråkeren.

Dagsferske jordbær er mye bedre på smak enn jordbær som selges i butikk, og som har blitt transportert fra Østlandet eller utlandet.  Vi får svært god tilbakemelding på smaken av våre jordbær. De beste jordbærene som de har smakt får vi ofte høre.

Vi er også prisgitt været og om det er mye regn, så blir det mindre jordbær av høy kvalitet.  Disse selger vi da til redusert pris som syltejordbær for jordbærsyltetøy eller jordbærsaft.

Jordbærene modnes på en seng av myk halm – da får vi rene og gode jordbær. Mattilsynet tar prøver av våre jordbær som er mer en godkjente.

Jordbærsesongen starter normalt i slutten av juni og varer til medio august. I sesongavslutningen vil vi også ha selvplukk av jordbær. Vi har jordbær av typene Korona, Polka, Nobel og Bounty.

Solneset gård - beiepussing
Solneset gård - beitepussing
Solneset gård - beitepussing
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt så kommer vi rakst tilbake til deg :)

Kontaktinformasjon

Unnelandsvegen 319
5268 Haukeland

Telefon: 90708705

E-post: post@solnesetgard.no
Del oss:
Tusen takk, din beskjed er nå sendt, og vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag!
Huff da! Noe gikk galt. Refresh siden og forsøk igjen.